Monday, 7 November 2016

Teknologi Jam Tawaf Scalar Energy


Pengenalan Skala Energy

Apakah y dimaksudkan dengan SKALA ENERGY..?
atau lebih tepat lagi dengan TENAGA SKALA..?

Tahukah anda setiap tenaga yang mengalir mempunyai kuasa elektrik? Setiap sel di dalam badan kita mempunyai ‘mini-battery’ mengepam 70-90 millivolts dalam keadaan sihat. Bila anda makan kentang dan stik seperti mencurah minyak di atas api. Selepas makan, penghadaman yang mengeluarkan tenaga untuk kehidupan harian anda. Bila anda mati, bermakna sudah tiada lagi tenaga elektrik di kepala otak anda.

Jadi adakah tenaga baik dan tenaga jahat? Jawapan hanyalah kita perlu tahu frekuensi dan amplitude yang perlu guna dan bagaimana menggunakannya.

Contohnya, doktor menggunakan cahaya laser bagi pembedahan meningkatkan penglihatan mata, buang bulu muka dan kedut-kedut di muka.

Bermakna kalau anda dicharge-kan dengan frekuensi yang betul anda akan dapat menghindari penyakit.

Siapa yg jumpa skala ni? Scottish mathematician and scientist , James Clerk Maxwell. Tenaga ini hanya boleh diukur dengan Kirlian Photography iaitu mengeluarkan imej pada benda-benda yang mengandungi bioeletric field terutamanya benda-benda hidup. Kajian menunjukkan, lebih banyak kandungan organik di dalam sayur-sayuran, lebih banyak tenaga skala yang dihasilkan.


Apakah manfaat Scalar Energy kepada kesihatan manusia apabila digunakan selalu?

•Melindungi DNA anda dari rosak. Ini kerana tenaga skalar menambahkan kekuatan atom hidrogen yang sentiasa ‘beri makan’ pada DNA.
•Menaikkan tenaga pada setiap satu sel kepada idea 70-90millivolt range.
•Detox setiap satu sel di dalam badan.
•Mengelakkan cancer kerana sel kanser mengandungi 15-20 millivolt sahaja.
•Membersihkan darah
•Meningkatkan ‘mental focus’ dan keseimbangan untuk 2 hemisfera otak.
•Mengurangkan tekanan dan amat berkesan sebagai antidepressant.

Banyak kelebihan tenaga ini untuk tubuh badan kita. Terdapat bermacam-macam tenaga di alam ini. Macam stesen radio, jika diletak pada FM yang betul anda akan dapat siaran yang baik. Begitu juga tenaga, walaupun tidak nampak dengan mata kasar, tetapi memberi banyak kelebihan untuk kesihatan kita secara halus.

-Didapati dari Jurnal " New from the Cutting Edge - The Barron Report, The Energy of life.VITAL ION adalah Teknologi Nano yang unik dimana ia membantu pengguna meningkatkan Tenaga dengan tingkatan “Elektron Negatif” dan Pengaktifan Infra-Ray. Yakni menyegarkan Minda, Badan dan Jiwa Pengguna.

Produk ini menggunakan Teknologi Pendaraban “Nano Crystallized Gold” dimana ia bertindak sebagai pengantara antara Galian Asli iaitu Titanium dan Germanium untuk menghasilkan Anion dan Infra-Ray dengan meningkatkan “Elektron Negatif” dan tenaga melalui interaksi cahaya dan suhu badan.

Dengan cantuman teknologi VITAL ION kepada jam tangan, ia akan meningkatkan tenaga pengguna dengan menstabilkan penyerapapan tenaga dan pengedaran darah.
SILA HUBUNGI TALIAN INI UNTUK BELI PRODUK ATAU UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Call / SMS / WhatsApp :
+6011 - 3952 8288 :
ROSLI

Klik Button below To WASAP MECALL / MSG ME NOW !!FAST TRACK DIRECT ACCESS
SILA LIKE & COMMENT DULU PAGE INI SEBELUM ANDA BEREDAR PERGI ...


SEKIAN, TERIMA KASIH & JUMPA LAGI !!